Categorii
PrestaShop

Smart Solutions Technology

smart solution technologies

Compania Smart Solutions Technology srl, societate cu capital integral privat a fost infiintata in 2010 avand ca principal scop crearea unui furnizor specializat in comercializarea produselor necesare realizarii retelelor de alimentare cu apa, gaze naturale, canalizare, a statiilor de epurare precum si a instalatiilor din industria energetica, extractiva de petrol, chimica sau a diverselor sisteme de transport si distributie a fluidelor.

Portofoliul companiei cuprinde:

  • ✔ armaturi: vane, robineti, filtre, hidranti, flanse, racorduri trase din otel pentru sudura;
  • ✔ fitinguri din PEHD: pentru SUDURA si ELECTROFUZIUNE;
  • ✔ fitinguri pentru imbinarea tevilor din PEHD prin COMPRESIUNE
  • ✔ tevi din PEHD pentru transport apa si gaze;
  • ✔ tevi si fitinguri din PVC , PEHD si PP pentru canalizare si drenaj;
  • ✔ camine: de apometru, de vane, de canalizare, de racord canalizare
  • ✔ sisteme de epurare complete (fose septice, statii de epurare);
  • ✔ sisteme de incalzire.
  • ✔ sisteme de pompare apa potabila si apa uzata.
  • ✔ sisteme de irigatii

Pentru ca o oferta completa intr-un domeniu atat de vast constituie o provocare, intreaga echipa formata din profesionisti va asigura cele mai potrivite solutii din punct de vedere tehnic si economic. Datorita experientei si profesionalismului echipei, compania a raspuns intotdeauna chiar si celor mai dificile solicitari. Dorim sa mentinem relatii durabile cu clientii nostri, suntem receptivi la necesitatile lor si venim in intampinarea tuturor solicitarilor cu promtitudine.

In acest sens echipa de vanzari este in permanenta la dispozitia dumneavoastra, ne concentram eforturile in vederea asigurarii continuitatii stocurilor – garantie a livrarilor promte si conforme cu nevoile clientului, asiguram consultanta si asistenta tehnica necesara printr-un personal cu un inalt grad de pregatire.

Va prezentam in acest sens magazinul online al SC Smart Solutions Technology SRL. Produsele noastre sunt conform standardelor romanesti si noilor standarde europene. Speram ca acest magazin sa fie un instrument care va usura munca dumneavoastra. Compania noastra – distribuitor al celor mai mari producatori de armaturi industriale, flanse si fitinguri din otel pentru sudura, tevi si fitinguri din PEHD si PVC va ajuta in precizarea accesibilitatii si a alegerii celor mai bune variante de materiale.

Service

Service
Transport Gratuit
Comenzi peste 5000 lei
Program
Luni-Vineri 09:00-17:00
Retur Produse
In 14 zile conform Termeni si conditii

Right Banner

right-banner-02.jpg

Produsele mele preferate

Niciun produs preferat nu a fost adaugat

favorite_border 0
favorite_border 0